Transport bedrijven Brabant

Een van de beste transportbedrijven in Noord-Brabant

De meeste transportbedrijven in Nederland richten zich uitsluitend op vervoer, maar bij ons bedrijf gevestigd in Noord-Brabant vindt u een totaalpakket. Wij bieden onder andere warehousing, distributie en uiteindelijk het vervoer van uw goederen aan. Voor de warehousingactiviteiten beschikken we over een distributiecentrum met een totale capaciteit van 14.000 vierkante meter waar de dagelijkse werkzaamheden worden uitgevoerd. Alle activiteiten worden uitgevoerd door ongeveer negentig gemotiveerde medewerkers. De specifieke wensen van al onze klanten staan bij ons voorop en we kunnen u altijd een passende oplossing voor uw transportvraag aanbieden.

Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van bijvoorbeeld warehousing weten we precies hoe we uw goederen moeten opslaan, beschermen en verplaatsen. Hierdoor kunnen uw goederen goed en lang worden opgeslagen zonder risico van beschadiging. De goederen kunnen zowel op grondlocatie als op een palletstelling worden opgeslagen.

Uw logistieke proces uitbesteden aan een transportbedrijf in Noord-Brabant

ICT is vandaag de dag niet meer weg te denken bij veel bedrijven en zeker bij transportbedrijven is dit een belangrijk onderdeel. Door middel van onze unieke software kunnen wij snel volgen wat de stand van zaken is met betrekking tot uw voorraden. Door uw logistieke proces uit te besteden kunt u zich meer concentreren op uw kernactiviteiten en heeft u geen administratieve rompslomp meer. Daarnaast is het voor u niet meer nodig om te investeren in warehousing, waardoor u meer flexibel wordt als organisatie, of deze nu gevestigd is in Noord-Brabant of elders in Nederland.

Als een van de meest gevraagde transportbedrijven in Noord-Brabant bieden wij verschillende vormen van goederenvervoer aan, zoals container transport en ongeconditioneerd transport. Voor de tak distributie beschikken wij over ruim veertig voertuigen variërend van bakwagen en citytrailers tot 3-assige opleggers en combinatie. In overleg met u bespreken wij welk soort vervoer de beste oplossing voor u biedt, zowel vanuit technisch oogpunt als vanuit kostenefficiëntie. Afhankelijk van het soort goederen bieden wij u altijd een oplossing op maat. Wij kunnen ook de complete logistiek van uw goederen verzorgen, dus ook het laden en lossen van containers of pallets. Naast de transport- en distributieactiviteiten, die geheel in eigen beheer worden uitgevoerd, hebben wij ook wekelijkse transporten van Spanje en Portugal naar ons distributiecentrum in Waalwijk. Willems Logistics mag zich rekenen tot een van de betere transportbedrijven in Noord-Brabant.

Transport bedrijven doen meer dan alleen het vervoeren van goederen

Transport is echter meer dan alleen het vervoeren van een lading. Door onze jarenlange ervaring in deze branche zijn wij gewend om flexibel en snel op de wensen van onze klanten in te spelen. Tijd is geld. En daar gaan wij spaarzaam mee om. Ons professionele team staat garant voor innovatieve oplossingen om uw goederen op het juiste moment af te leveren. Innovatie is meer dan alleen een technische verbetering. Als logistiek dienstverlener hebben wij heel bewust gekozen voor een duurzame bedrijfsvoering. Dat uit zich in een goede service dankzij onze betrokken medewerkers met een up-to-date vakkennis, want het vervoeren van goederen van A naar B is niet altijd even makkelijk.

Wij verzorgen goede en betaalbare distributie van goederen voor vele bedrijven in Noord-Brabant en ver daarbuiten. Als een van de bekendste transport bedrijven in regio Noord-Brabant houden wij ons bezig met de op- en overslag van goederen, tijdelijk of voor een langere periode. Omdat wij een breed scala aan warehousing bieden, kunnen wij ons aanpassen aan uw behoefte Van onze opdrachtgevers krijgen wij door welke goederen moeten worden gedistribueerd naar hun klanten. Onze flexibele instelling heeft ertoe geleid dat het prettig zaken doen is met ons bedrijf. Als gevolg van ontwikkelingen als globalisering is flexibiliteit momenteel een hooggewaardeerde competentie.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Wij denken in termen van onze klanten

Een goed logistiek traject is een zeer belangrijk onderdeel van uw bedrijf, daarom werkt u alleen maar met betrouwbare transportbedrijven zoals Willems Logistics. Wij houden onze klanten tevreden door op efficiënte wijze om te gaan met hun goederen tegen een concurrerende prijs. Wij denken in termen van onze klanten en leiden u graag een keer rond in onze mooie transportbedrijf in Waalwijk, Noord-Brabant. U krijgt een uitleg over de mogelijkheden van onze eigen medewerkers en natuurlijk krijgt u dan zich op het kostenplaatje zodat u al ondernemer de juiste keuze kunt maken.

Door de toenemende vraag van onze opdrachtgevers in de regio Noord-Brabant groeien wij nog steeds. De lijnen binnen ons bedrijf blijven echter kort. Grote organisaties bestaan al snel uit een behoorlijke hiërarchiestructuur met veel verschillende lijnen en een formele beslissingsstructuur. Dit zorgt voor tijdsverlies, extra administratie, lange beslissingscurven en uiteindelijk tot een lagere efficiëntie en flexibiliteit. Dit willen wij niet. Iedere klant kan rekenen op persoonlijke benadering en waar met specifieke wensen rekening wordt gehouden. Onze transportmiddelen onderhouden wij bovendien zelf in onze uitgebreide werkplaats. Wilt u eens een afspraak met ons maken over bijvoorbeeld tarieven, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. Bel naar 0416-56 71 00 of vul ons contactformulier in.

Transportbedrijven Brabant

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijven Brabant

Let's meet!

Transportbedrijven Brabant

Jouw bedrijf op koers brengen?