Gekoeld transport naar Duitsland

Gekoeld transport naar Duitsland

Bent u op zoek naar een vervoersbedrijf dat gespecialiseerd is in gekoeld transport naar Duitsland? Dan hoeft u niet verder te zoeken, want Willems Logistics kan u perfect van dienst zijn. Als internationaal transportbedrijf staan wij bekend om onze uitstekende service en hoogwaardige kwaliteit. Bij ons staat de zorg van uw goederen altijd op de eerste plaats. Op het gebied van logistieke diensten in onder meer de retailsector kunnen wij met onze jarenlange ervaring en kennis alles voor u betekenen. Voor gekoeld transport naar Duitsland is Willems Logistics de ideale partner.

Willems Logistics: gespecialiseerd in gekoeld transport naar Duitsland

Geconditioneerd vervoer naar Duitsland moet natuurlijk op een goede manier gebeuren. Om die reden schakelt u voor het vervoer van goederen en voedingsmiddelen een expert als Willems Logistics in. Eén van onze specialismen is het transport van geconditioneerde (en ongeconditioneerde) voedingsmiddelen. Of het nu gaat om groente, fruit, zuivelproducten of gekoelde kant-en-klaar maaltijden, wij weten hoe het gedistribueerd moet worden. Wij houden ons bij het gekoelde transport volledig aan de strenge HACCP richtlijnen.

Geconditioneerd transport Duitsland

Naast gekoeld transport naar Duitsland kunt u bij Willems Logistics ook terecht voor koeltransport België, Luxemburg en uiteraard Nederland. Onze professionele chauffeurs rijden dagelijks naar diverse regio’s in de Benelux en het Ruhrgebied in Duitsland. Op plekken waar wij niet komen, hebben wij goed contact met transportbedrijven die de werkzaamheden voor ons verrichten. Heeft u interesse in onze diensten? Bel dan naar het telefoonnummer +31 (0) 485 371844. en informeer naar de mogelijkheden.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Over- en opslag goederen Duitsland

Naast geconditioneerd transport naar Duitsland heeft Willems Logistics ook meer dan 2000M2 aan opslagruimte. Dit is zowel gekoelde opslag als ongeconditioneerde opslag. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan snel contact met ons op.

Gekoeld transport naar Duitsland

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Gekoeld transport naar Duitsland

Let's meet!

Gekoeld transport naar Duitsland

Jouw bedrijf op koers brengen?