Koeltransport België

Koeltransport België

Bent u op zoek naar de ideale partner die het koeltransport naar België voor u kan regelen? Willems Logistics is er voor u! Wij zijn een internationaal transportbedrijf met meer dan 80 jaar ervaring. De transportsector heeft voor ons dus geen geheimen meer. Met alles op het gebied van logistiek en distributie kunnen wij u onder meer in de retailsector perfect van dienst zijn. Ook voor koeltransport naar België bent u bij Willems Logistics op de juiste plaats. Neem vandaag nog contact op en informeer naar de mogelijkheden!

Willems Logistics: expert in gekoeld transport naar België

Willems Logistics is onder meer gespecialiseerd in gekoeld transport naar België. Het vervoer van geconditioneerde (en ongeconditioneerde) voedingsmiddelen is daar een belangrijk onderdeel van. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gekoelde zuivelproducten, kant-en-klaar maaltijden, groente en fruit. Dit gaat volledig volgens de HACCP richtlijnen. Onze vrachtwagens hebben ook allemaal een boordcomputer. Via deze boordcomputer houden wij informatie over de rit en de temperatuur van de goederen constant in de gaten. Onze klanten kunnen door middel van een digitaal klantenportaal deze informatie ook inzien. Op deze manier heeft u een volledig overzicht over het geconditioneerd vervoer dat richting België gaat.

Koeltransport Benelux

Naast koeltransport België vervoeren wij ook levensmiddelen en andere goederen naar Nederland, Luxemburg en Duitsland. In de Benelux heeft Willems logistics een uitgebreid distributienetwerk. Onze chauffeurs rijden elke dag naar diverse regio’s in Nederland en Vlaanderen. Op de plaatsen waar wij niet komen, zetten wij vervoersbedrijven uit ons netwerk in.

Willems Logistics
Business Performance

willems logistics

RIJDENDE EENHEDEN

0 +
willems logistics

PALLETPLAATSEN

0 +
willems logistics

KWH GROENE STROOM

0 +
willems logistics

LOGISTIEKE BEWEGINGEN

0 +

Op- en overslag van goederen in België

Behalve koeltransport naar België kunt u bij Willems logistics ook terecht voor de op- en overslag van voedingsmiddelen en andere producten. Wij hebben de beschikking over eigen niet-gekoelde en gekoelde opslag van 2000 m2. Als u gebruik wenst te maken van onze diensten kunt u contact opnemen met onze medewerkers via +31 (0) 485 371844.

Koeltransport België

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Koeltransport België

Let's meet!

Koeltransport België

Jouw bedrijf op koers brengen?