Goederen opslag Noord-Brabant

Willems Logistics biedt goederenopslag in Noord-Brabant

Ons transportbedrijf biedt meer diensten dan alleen het vervoer van goederen, ook voor goederenopslag kunt u bij ons terecht. Er zijn natuurlijk meerdere aanbieders op de markt in Noord-Brabant waar u een tijdelijke opslagruimte kunt huren. Ons bedrijf kan voor u echter het hele logistieke proces van uw goederen verzorgen en dat maakt het voor u aantrekkelijk om zaken met ons te doen. Neemt u maar eens geheel vrijblijvend contact met ons op.

Goederen voor korte of lange tijd

U kunt opslagruimte huren voor korte en langere tijd. Wij geven u de garantie dat uw goederen bij ons veilig zijn opgeslagen in goed bewaakte en geconditioneerde opslagruimtes. Wij inventariseren de benodigde ruimte, bespreken het vervoer van uw goederen en laten uw goederen ophalen en in de opslag zetten. Voor deze diensten hanteren wij scherpe prijzen, omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren. Dat geldt ook voor de uitvoering van handlingwerkzaamheden, zoals het ompakken en etiketteren van uw producten.

Ook kunnen wij voor u de administratieve afwikkeling verzorgen van de goederenbewegingen. Wij hebben hiervoor moderne en geavanceerde systemen binnen ons distributiecentrum. Door moderne middelen en korte communicatielijnen binnen ons bedrijf kunnen wij maatwerk leveren als het gaat om de opslag van uw goederen.

Te weinig ruimte voor goederenopslag?

Grote bedrijven hebben vaak veel goederen en te weinig ruimte. Voor vlotte leveringen is het voor u belangrijk om voldoende voorraad te hebben. Dan is het wel zo prettig dat u dit ook inderdaad kunt doen, want u kunt uw goederen bij ons opslaan. Indien gewenst, kunnen wij ook de distributie voor u verzorgen.

Voor zowel opslag als distributie werken wij zo flexibel, zoals u dit wenst. Het voordeel van opslag van goederen bij een externe partij is dat het u veel bedrijfsruimte scheelt. Daarnaast kunnen wij door onze technieken, uw goederen zo terugvinden en daardoor snel schakelen. Ons magazijn in Waalwijk, Noord-Brabant is enorm qua oppervlakte en daarom kunt u altijd bij ons terecht voor de opslag van goederen.

Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en over al onze services. Er is vaak meer mogelijk dan u denkt. Wij verzorgen de opslag van goederen voor bedrijven uit heel Nederland. Gemakshalve noemen wij hieronder enkele plaatsen, maar daarbuiten zijn er ook volop mogelijkheden. Neemt u maar een contact met ons op.

 • Breda
 • Den Bosch
 • Tilburg
 • Amsterdam
 • Rotterdam
 • Den Haag
 • Utrecht
 • Eindhoven
 • Almere
 • Groningen
 • Nijmegen
Goederen opslag Noord-Brabant

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Goederen opslag Noord-Brabant

Let's meet!

Goederen opslag Noord-Brabant

Jouw bedrijf op koers brengen?