Opslag Brabant

Opslag van uw goederen is bij Willems Logistics in vertrouwde handen

Op zoek naar een opslag in Brabant? Uw goederen zijn bij ons veilig in goed bewaakte en geconditioneerde opslagruimtes. Wij beschikken over een groot magazijn, de modernste middelen en de juiste mensen, die weten waar het om draait. Goederen zijn voor u een waardevol bezit en wij gaan daar zeer voorzichtig mee om door voor u de juiste opslagruimte te creëren. Wij bieden opslagruimte op maat, niet alleen voor bedrijven in Brabant maar ook ver daarbuiten.

Opslag in Brabant nodig?

Heeft u goederenopslag voor uw bedrijf in Brabant nodig door groei, overname, fusie of omdat u meer bedrijfsruimte wilt? Wij bieden opslagruimte voor korte en lange perioden. Met onze 14.000 m2 aan opslagruimte hoeven wij geen enkele opdracht te weigeren. Daarnaast bieden wij u een perfect warehouse management systeem. Warehouse management is het totaal van alle bedrijfsprocessen die betrekking hebben op goederen die in ons magazijn worden opgeslagen. Denkt u bijvoorbeeld aan de administratie van spullen bij levering (aankomst) of de aansturing van alles wat moet gebeuren als goederen worden afgeleverd. Goederen moeten bijvoorbeeld worden uitgepakt en een plek krijgen in ons warehouse. Wij kunt u op dit gebied geheel ontzorgen.

Ons warehouse is ontworpen volgens de laatste wensen en eisen van onze opdrachtgevers. Ook ons dienstenpakket is met ons meegegroeid in de loop der jaren. Naast de opslag-, transport en distributieactiviteiten, die geheel in eigen beheer worden uitgevoerd, hebben wij ook wekelijkse transporten vanuit Spanje en Portugal naar ons distributiecentrum in Waalwijk. Vanuit Waalwijk worden de goederen verder gedistribueerd door de Benelux.

Uw logistieke partner en opslag in Brabant

Onze vrachtwagens zijn uitgerust met moderne boordcomputers en natuurlijk beschikken wij over een track & trace systeem, zodat u zelf uw zendingen kunt volgen. Door de moderne boordcomputers kunnen wij snel inspelen op onverwachte situaties en het geeft ons tevens krachtige managementinformatie. Wij gaan mee met onze tijd en door ons flexibel op te stellen hebben wij een brede klantenkring opgebouwd. Of het nu gaat om opslag van goederen, handlingwerkzaamheden of transport, wij zijn graag uw logistieke partner. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of tarieven, neemt u dan eens contact op met ons bedrijf in Brabant. Onze medewerkers staan u graag te woord en als u graag eens een keertje wil komen kijken, maakt u dan even een afspraak.

Transportbedrijf Tilburg

Werkwijze Opslag Brabant

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Transportbedrijf Tilburg

Let's meet!

Transportbedrijf Tilburg

Jouw bedrijf op koers brengen?