Geconditioneerd transport België

Geconditioneerd transport België

Geconditioneerd transport naar België is een vak apart en kunt u het beste overlaten aan een professional. Willems Logistics is u graag van dienst! Wij zijn een internationaal transportbedrijf met jarenlange ervaring op het gebied van transport, opslag en logistieke diensten. Voor iedere opdrachtgever in onder meer de retail hebben wij de juiste vervoersoplossing in huis. Of het nu gaat om groente, fruit, kant-en-klaarmaaltijden of andere goederen, bij Willems Logistics bent u op de goede plek voor geconditioneerd vervoer naar België.

Expert in geconditioneerd transport naar België

Voor geconditioneerd en ongeconditioneerd transport naar België hebben wij ruim 50 trekkende eenheden tot onze beschikking in ons wagenpark. De opleggers met en zonder koeling zijn uitgerust met een laadplatform. Onze vrachtauto’s hebben ook allemaal een boordcomputer. Via deze boordcomputer houden wij informatie over de rit en de temperatuur van de goederen constant in de gaten. Onze klanten kunnen door middel van een digitaal klantenportaal deze informatie ook inzien als ze dat willen. Op deze manier heeft u een volledig overzicht over het geconditioneerd vervoer dat richting België gaat.

Neem voor meer informatie contact met ons op

Behalve voor geconditioneerd transport naar België kunt u bij Willems Logistics ook terecht voor vervoer naar Luxemburg, Nederland en Duitsland. Wij hebben een uitgebreid transportnetwerk opgebouwd in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied. Onze chauffeurs rijden dagelijks naar alle regio’s in Vlaanderen en Nederland. Op plaatsen waar wij zelf niet komen, zetten wij ons netwerk in. Wilt u meer informatie over geconditioneerd vervoer naar België? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 485 371844.

Geconditioneerd transport België

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Geconditioneerd transport België

Let's meet!

Geconditioneerd Transport België

Jouw bedrijf op koers brengen?