Geconditioneerd transport Duitsland

Geconditioneerd transport Duitsland

Als u geconditioneerd transport naar Duitsland nodig heeft, komt u naar Willems Logistics. Wij zijn in 1930 begonnen als familiebedrijf en inmiddels hebben wij al meer dan 80 jaar ervaring met transport, opslag en andere logistieke diensten voor de retail en andere sectoren. Onze professionele werknemers hebben alle kennis in huis om iedere opdrachtgever zo goed mogelijk van dienst te zijn. Bij ons staat de zorg voor de goederen van onze cliënten altijd op de eerste plaats. Door de hoogwaardige kwaliteit van transport en een uitstekende service weet u bij Willems Logistics dat een geconditioneerd transport naar Duitsland altijd goed geregeld is.

Geconditioneerd transport Duitsland

Voor geconditioneerd en ongeconditioneerd transport naar Duitsland beschikt Willems Logistics over een uitgebreid wagenpark. Wij hebben ruim 50 trekkende eenheden met opleggers met of zonder koeling. Zowel voor goederen als levensmiddelen die geconditioneerd vervoerd moeten worden, hebben wij de ideale vrachtauto.

Ook actief in de Benelux

Als internationaal transportbedrijf verzorgen wij natuurlijk niet alleen geconditioneerd transport naar Duitsland. Wij zijn ook actief in Nederland, België en Luxemburg. Voor het laten vervoeren van goederen en levensmiddelen in de Benelux en Duitsland door Willems Logistics neemt u contact op met +31 (0) 485 371844. Onze medewerkers vertellen u graag over alle mogelijkheden!

Geconditioneerd transport Duitsland

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Geconditioneerd transport Duitsland

Let's meet!

Geconditioneerd Transport Duitsland

Jouw bedrijf op koers brengen?