Gekoeld transport naar België

Gekoeld transport naar België

Gekoeld transport naar België laat u doen door een expert als Willems Logistics. Wij zijn een internationaal transportbedrijf dat bekend staat om een uitstekende service en kwaliteit. De zorg voor uw goederen staat bij ons altijd op de eerste plaats. Met onze kennis en jarenlange ervaring kunnen wij voor u op het gebied van transport en logistiek alles betekenen. Ook voor gekoeld transport naar België bent u bij Willems Logistics helemaal op de goede plek.

Gekoeld transport naar België door Willems Logistics

Willems Logistics is gespecialiseerd in het vervoer van zowel ongeconditioneerde als geconditioneerde voedingsmiddelen. Voorbeelden hiervan zijn zuivelproducten, groente, fruit en gekoelde kant-en-klaar maaltijden. Het gekoelde transport gaat volledig volgens de HACCP richtlijnen. Behalve naar België rijden wij ook in Nederland, naar Luxemburg en naar het Ruhrgebied in Duitsland. De chauffeurs van Willems Logistics rijden dagelijks naar diverse regio’s in de Benelux en Duitsland.

Logistieke diensten, opslag en onderhoud

Naast gekoeld transport naar onder meer België kunt u bij Willems Logistics ook terecht voor andere logistieke diensten, opslag en onderhoud. Voor onze opdrachtgevers kunnen wij het volledige proces vanaf de productie tot het afleveren uit handen nemen. Via ons moderne klantenportaal is het mogelijk om het proces te volgen. Bent u geïnteresseerd in onze diensten? Neem dan contact op met +31 (0) 485 371844 en vraag naar de mogelijkheden.

Gekoeld transport naar België

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Gekoeld transport naar België

Let's meet!

Gekoeld transport naar België

Jouw bedrijf op koers brengen?