Koeltransport België Nederland

Koeltransport België Nederland

Willems Logistics verzorgt op professionele wijze koeltransport in België en Nederland. Wij zijn een familiebedrijf dat al sinds 1930 werkzaam is in de transportbranche. Door onze jarenlange ervaring weten wij precies hoe we u op het gebied van logistiek van dienst kunnen zijn. Onze moderne en efficiënte bedrijfslocatie in Rijkevoort bestaat onder meer uit een grote koel- en opslagloods, een volledig ingerichte werkplaats, een washal en kantoor- en kantinefaciliteiten. Door onze uitstekende service en dienstverlening van hoogwaardige kwaliteit, hebben wij al veel opdrachtgevers in onder andere de retailsector geholpen.

Wij verzorgen koeltransport van verschillende goederen naar België en Nederland

Koeltransport naar Nederland en België is een van de specialiteiten van Willems Logistics. Geconditioneerde en ongeconditioneerde voedingsmiddelen brengen wij volgens de HACCP-richtlijnen naar het door uw gewenste bezorgpunt. Denk bijvoorbeeld aan koeltransport van groente, fruit, zuivelproducten en kant-en-klaarmaaltijden naar België en Nederland. Daarnaast rijden wij ook naar Luxemburg en het Ruhrgebied in Duitsland. Op de plekken waar wij niet distribueren, hebben wij goede contacten met transportondernemingen in de buurt. Zij verzorgen dan het vervoer voor onze opdrachtgevers.

Neem contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden

Wat voor soort producten u ook wilt laten vervoeren, wij verzorgen het koeltransport van uw goederen naar België en Nederland. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u gebruikmaken van een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 485 371844. Wij vertellen u graag meer over onze mogelijkheden en geven u advies op maat.

Koeltransport België Nederland

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Koeltransport België Nederland

Contact

Let's meet!

Koeltransport België Nederland

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!