Koeltransport Benelux

Koeltransport Benelux

Koeltransport Benelux, laat u het beste regelen door de experts van Willems Logistics. Al sinds 1930 zijn wij als familiebedrijf actief in de transportsector. Inmiddels heeft Willems Logistics ruim 80 jaar ervaring en daardoor weten wij exact hoe we iedere opdrachtgever in de retail en andere sectoren op de juiste manier van dienst moeten zijn. In het Noord-Brabantse Rijkevoort beschikken wij over een moderne en efficiënte bedrijfslocatie. Wij hebben onder andere een koelloods en opslagloods van 2000 m2, een washal, een werkplaats en moderne kantoorfaciliteiten. Voor koeltransport binnen de Benelux bent u bij Willems Logistics helemaal op de goede plek.

Willems Logistics: koeltransport Benelux vanuit een centraal punt

Omdat Willems Logistics vrij centraal ligt in de Benelux kunnen wij uw goederen en voedingsmiddelen middels een koeltransport in korte tijd naar de plaats van bestemming brengen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het transport van geconditioneerde en ongeconditioneerde voedingsmiddelen. Van kant-en-klaar maaltijden tot zuivelproducten en van groente tot fruit. Als goederen voorafgaand aan het koeltransport in de Benelux opgeslagen moeten worden, is dat bij ons ook geen probleem. Wij hebben verschillende ruime opslagplaatsen. Zowel voor producten die wel gekoeld als die niet gekoeld hoeven te worden.

Koeltransport Benelux en Duitsland

Naast koeltransport in de Benelux kunt u bij Willems Logistics ook terecht voor goederenvervoer naar het Ruhrgebied in Duitsland. Neem voor meer informatie over alle mogelijkheden contact met ons op via +31 (0) 485 371844.

Koeltransport Benelux

Werkwijze koeltransport benelux

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Koeltransport Benelux

Let's meet!

Koeltransport Benelux

Jouw bedrijf op koers brengen?