Koeltransport naar België

Koeltransport naar België

Willems Logistics is de ideale partner voor koeltransport naar België. Wij zijn een familiebedrijf met jarenlange ervaring in de transportsector. U kunt bij ons terecht voor alles op het gebied van distributie en logistiek. We beschikken over een wagenpark met meer dan 50 trekkende eenheden. Al onze vrachtauto’s zijn voorzien van een boordcomputer. Door deze boordcomputers beschikken zowel wijzelf als onze klanten over informatie van de rit en de temperatuur van de vervoerde goederen. Zo is het mogelijk om uw koeltransport naar België te allen tijde digitaal te volgen.

Wat voor soort koeltransport wilt u naar België laten vervoeren?

Vervoer van goederen die gekoeld moeten blijven is een vak apart en daarom laat u het koeltransport naar België het best over aan een expert als Willems Logistics. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in de distributie van geconditioneerde en ongeconditioneerde voedingsmiddelen voor onder andere de retailsector. Voorbeelden hiervan zijn kant-en-klaarmaaltijden, groente, fruit en zuivelproducten. Naast dat u ons inschakelt voor gekoeld transport naar België, vervoeren wij ook goederen binnen Nederland en naar Luxemburg en Duitsland. Wij hebben in de Benelux en het Duitse Ruhrgebied een uitgebreid transportnetwerk opgebouwd.

Informeer naar de mogelijkheden

Voor het vervoeren van gekoeld transport naar België en diverse andere landen, bent u bij ons op de goede plek. Wij regelen het gehele logistieke proces en zorgen ervoor dat uw goederen op de afgesproken dag en tijd op de plaats van bestemming aankomen. Wilt u ook uw gekoeld transport laten vervoeren naar België? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten? Neem dan contact met ons op via +31 (0) 485 371844.

Koeltransport naar België

Werkwijze

Iedere opdrachtgever is eigen, dat vraagt om een unieke aanpak.

Willems Logistics
Your business on track

Willems Logistics is dé logistieke partner waar je met een gerust hart je logistieke proces aan kan toevertrouwen en zelfs geheel aan kan uitbesteden. Jouw specifieke wensen en proces staan bij ons altijd op de eerste plaats. Willems Logistics zorgt ervoor dat haar klanten op ieder moment inzicht hebben in hun waardevolle producten in het logistieke proces, op weg naar de eindklant. Benieuwd naar ons unieke verhaal en werkwijze, neem dan contact met ons op.

FrieslandCampina Professional

friesland-campina-nuenen-willems-logistics

case

FrieslandCampina Professional

FrieslandCampina Professional is onderdeel van de business group Food & Beverage. De vestiging in Nuenen produceert naast speciale slagroom voor de bakkerij-industrie ook room en producten op basis van room die verwerkt worden in onder andere vullingen voor tompouces, rijstevlaaien en soepen en sauzen.

Koeltransport naar België

Contact

Let's meet!

Koeltransport naar België

Ut wisi enim ad minim veniam quis nostrud lorem.